Megztos suknelės

Megztos Suknelės – Puiki Investicija Stilingam Šaltajam Sezonui

Vis sparčiau vėstant orams ir artėjant šaltajam metų sezonui, daugelis moterų ima ieškoti naujų, stilingų drabužių derinių, kurie ne tik puoštų, bet ir šildytų jas žvarbesnėmis dienomis.

Vasarą atrodyti gražiai ir moteriškai tikrai nėra sudėtinga – juk suknelės kiekvienai moteriai prideda papildomo šarmo ir sukuria kur kas elegantiškesnį įvaizdį nei džinsai ar kelnės, o būtent vasarą mes sukneles dažniausiai ir vilkime. Tuo tarpu, žiemą išlaikyti eleganciją stiliuje yra kur kas sudėtingiau – dauguma medžiagų nešildo arba yra nekokybiškos, o moteriškus siluetus rasti beveik neįmanoma. Tačiau, šį sezoną stilistai siūlo naujam gyvenimui prikelti megztas sukneles, kurios gali išpildyti visus moterų lūkesčius.

Megztos suknelės tinka skirtingo amžiaus moterims

Nors dažna moteris galvoja, kad megztos suknelės yra skirtos vyresnio amžiaus dailiosios lyties atstovėms, tai tikrai nėra tiesa. Šį faktą atkakliai keičia vieni garsiausių mados namų visame pasaulyje.

Bottega Veneta, Yves Saint Laurent, Max Mara, Loro Piana, Tom Ford ir daugelis kitų garsių mados namų šiais metais išleido įspūdingas kolekcijas, kuriose vyrauja megztos suknelės. Garsūs stilistai skatina jas derinti su grubesniais paltais, odinėmis striukėmis, ilgaauliais batais ir skrybėlėmis, o šios detalės padeda sukurti jaunatvišką įvaizdį.

Taigi, tikrai neverta jaudintis, kad įsigijusi kelias megztas sukneles paversite savo spintą močiutės drabužine. Kaip tik, bus priešingai – tapsite tikra šio sezono stileiva, įsiklausančia į tikrų mados klasikų patarimus.

Žieminės suknelės yra nesenstanti klasika

Mūsų laikais kiekviena moteris gali lengvai susikurti tokį stilių, kuris labiausiai atspindi jos asmenybę ir pabrėžia reikiamus akcentus. Tačiau, klasika yra klasika, ir ji nesikeičia, ko gero, niekada. Megztos suknelės yra toks drabužis, kurį drąsiai galima priskirti prie klasikinio stiliaus. Jau daugelį metų jos neišeina iš mados ir vis pasirodo ant įvairių mados namų podiumų, o trumpam pasitraukusios vėl grįžta su trenksmu.

Visgi, jei norite turėti amžinai madingą modelį, vertėtų rinktis neutralesnių spalvų, klasikinio kirpimo suknelę. Ji jums niekada neatsibos, galėsite visuomet prie jos derinti įdomesnius aksesuarus ir taip nuolat keisti savo tos dienos įvaizdį. Taip pat, drabužio ilgaamžiškumą visuomet garantuoja aukštos kokybės medžiagos. Būtent dėl šios priežasties tikrai verta rinktis merino vilnos audinį, kuris, tinkamai prižiūrimas, išsaugo savo prekinę išvaizdą ne vienerius metus.

Megztas sukneles galima įsigyti už itin prieinamą kainą

Jei nusprendėte, kad norite savo spintą papildyti bent viena žiemine suknele, jums tikrai nereikės jai išleisti kelių šimtų eurų. Perkant megztas sukneles svarbiausia atkreipti dėmesį į jų sudėtį ir medžiagų kokybę.

Linensheep elektroninėje parduotuvėje galite rasti skirtingų modelių suknelių, kurios yra pagamintos iš 100% vilnos, o kainuoja tikrai nedaug. Vilna jus šildys net pačiomis šalčiausiomis žiemos dienomis, o aukštos kokybės pasiuvimas leis jaustis itin prabangiai ir elegantiškai.

O ką daryti, jei vilna sukelia niežulį? Rinktis Linensheep sukneles, kurios nealergizuoja!

Kad ir kaip būtų gaila, kartais žmonės turi alergiją vilnai. Jei esate alergiška, vilkėdama įprastus vilnonius drabužius nuolat jausite niežulį ir nemalonų odos paraudimą. Visgi, pilnai atsisakyti šios medžiagos tikrai nereikia – Linensheep kuria sukneles iš merino bei baby alpakos vilnos su šilku, o būtent šios dvi rūšys yra itin draugiškos odai ir nesukelia jokio niežulio ar alergijos.